בעיה מציקה במיוחד

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

02/09/2012 | 11:48 | מאת: א

לום, אני בת 32. קורה לי (לאחרונה בתדירות יותר גבוהה) שפתאום אני רואה מעין צורה משוננת בעין שמאל בחלק העליון, כמו גלגל שיניים שמסתובב ומשבש לי את הראיה. מה גם שבזמן שזה קורה אני מרגישה ממש רע - כאבי ראש, חולשה, הזעה, בחילות, חוסר סבלנות. גם כשאני עוצמת את העיינים עדיין אני רואה את הצורה הזו וזה מוציא אותי מדעתי. בפעמיים האחרונות זה קרה לי כשפתחתי את החלון והסתנוורתי מהשמש, אך זה לא מחייב. יכולה לעבור שעה עד שזה נעלם. חשוב לציין שאני מרכיבה עדשות -4.5, אך זה קורה לי גם כשאני עם משקפיים. מה זה יכול להיות? ולאן בדיוק עליי לפנות? עוד אציין שלפני כשנה פניתי לרופא עיניים שאמר שהכל תקין ושאני צריכה להגיע רק בזמן שזה קורה.. שזה כמעט ולא אפשרי.. סליחה על האורך של הפניה ותודה.

03/09/2012 | 19:08 | מאת: פרופ' דב וינברגר

תאור הבעיה מזכיר מאד מיגרנה של העין ממליץ לפנות לנאורולוגים המומחים במיגרנות

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות