פענוח צילום עיניים פלורסצאין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

04/07/2012 | 22:16 | מאת: שרה טורס

עשיתי בדיקת עיניים עם הזרקה ולהלןפענוח עין ימין כלי דם טלנגיאקטטים הfaz עם דלף מאוחר בעין שמאל צלקתאטרופית עם גרגור היפרפלורסנטי באזור הפובאה ללא דלף מאוחר מה זה אומר ומה עלי לעשות בתודה מראש שרה

05/07/2012 | 19:40 | מאת: פרופ' דב וינברגר

השאלה מהי מחלתך, אם סוכרת או טלנגיאקטזיז בעיניים בלבד. אין לי אפשרות לייעץ על פי תשובת צילום בלבד

05/07/2012 | 23:34 | מאת: שרה טורס

מחלתי היא סכרת אבל מאוזנת הרופא שלח אותי לצילום עקב ירידה חדה בראיה

07/07/2012 | 11:11 | מאת: פרופ' דב וינברגר

בסוכרת עם בצקת ברשתית יש צורך לטפל ויש טיפולים טובים כמו הזרקות ואפילו טיפול לייזר, תלוי מיקום הבצקת וכמותה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות