היפרדות זגוגית ולידה רגילה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/11/2011 | 20:11 | מאת: מיכל

אני בשבוע 38 להריון. מזה כשנה יש לי הפרדות זגוגית. בעבר קוצר ראיה גבוה ( 8 ) שתוקן על ידי ניתוח ליזר. האם יש סיכון כלשהו ללדת בלידה רגילה? האם קרו מקרים של יולדות עם הפרדות זגוגית שילדו בלידה רגילה והדבר הביא לקרעים או הפרדות ברשתית?

20/11/2011 | 22:17 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין התווית נגד ללידה רגילה, אין בכך סיכון והדבר לא גורם לקרעים או היפרדות רשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות