סוכרת בעיניים?

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/11/2011 | 18:17 | מאת: פאני זפרני

בעלי חולה שנקרא בפי הרופאים "חולה מורכב מאוד". סובל מסוכרת קשה, בעיות לב(עבר ניתוח מעקפים ב-פברואר 2011) בעיות קשות בכלי דם. סובל מאי ספיקת כליות, בבדיקת עיניים שעשה בשבוע שעבר נמצא : בקרקעיות בשתי העניים: רמינופתיה סוכרתית ברקע BDR דימומים נקודתיים ואקסודטים קטנים ללא בצקת מקולה האם תוכל להסביר לי מה זה אומר? ומי על בעלי לעשות. תודה רבה לך, פאני זפרני 054-2259393

20/11/2011 | 22:14 | מאת: פרופ' דב וינברגר

המצב שתארת בעיניים אינו מצריך טיפול כלשהו אלא מעקב בלבד

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות