CNV, דחוף!!!!!!

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

11/11/2008 | 23:37 | מאת: רחל

מבקשת לדעת מה זה CNV? מה ההשלכות של CNV? מה הפיתרון לבעיה זו?

17/11/2008 | 12:44 | מאת: פרופ' דב וינברגר

CNV הוא קרום המכיל בתוכו כלי דם חולים, הוא צומח בדמית (מאחורי הרשתית ) גורם לדלף וירידה בראיה, CNV מתפתח במחלות שונות כמו ניוון מרכז הראיה של הגיל המבוגר, קוצר ראיה גבוה ועוד, הטיפול במחלה הוא דחוף

21/01/2009 | 11:53 | מאת: מיואשת

התגלה אצלי מחלת CNV ואני לפני טיפולי פוריות האם אפשר להמשיך בטיפולים? מה הטיפול במחלה?

09/01/2014 | 17:50 | מאת: סיגל

אבי בן 76 התגלה cnv כאשר הראיה בעין אחת כבר נפגעה נקבע לו תור לזריקות בעוד שבועיים ,האם יש פתרונותטיפול נוספים ?,האם הראיה תחזור?עד כמה הטיפול דחוף?האם טיפול בעוד שבועיים עלול לגרום לנזק?

22/12/2008 | 14:31 | מאת: ריקי

מבקשת לדעת מה עושים כאשר אישה בהריון בחודש חמישי ומתגלה אצלה חיידק ה- CNV האם יש להפיל את העובר או שניתן להמשיך עם ההרי

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות