בדיקת כדורים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/04/2011 | 00:14 | מאת: לימור

האם כדןרים להתמודדות עם חרדות ודכאון בשם קלונקס ולוסטרל שכתוב עליהם שאחת מתופעןת הלוואי הן בעיות בראיה יכולים לפגוע בראיה העין לאחר ניתוח ויטרוקטומי בעין(חשוב מאוד כיוון שחדות הראיה ירדה)?

22/04/2011 | 20:40 | מאת: פרופ' דב וינברגר

ההפרעה של תרופות אלה נגרמת על ידי הפרעות במיקוד ולא פגיעה אנטומית קבועה בדרך כלל לכן אין קשר בין ניתוח ויטרקטומיה והפרעות אלה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות