נזק שנגרם ממיכלים חד פעמיים נגד יוש

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

27/03/2011 | 21:33 | מאת: גלילי

שלום, אתמול היה לי יובש בעיין שמאל...ניגשתי לבית מרקחת וקניתי תחליפי דמעות (היפוטיריטיס E) בטעות השתמשתי ביותר טיפות (כ 5-6) ולאחר מכן נוצרה לי צריבה וטישטוש עד היום כ 24 שעות אחרי וגם(הראייה עם נקודות שחורות בודדות) מוזר...אני לא יודע מה לעשות ודואג....אנא עזרתך והנחייה.

28/03/2011 | 09:00 | מאת: פרופ' דב וינברגר

באופן חד משמעי אין כל קשר בין טשטוש הראיה, נקודות שחורות ותחליפי דמעות גם אם השתמשת פעמים רבות, עליך ללכת לבדיקה כדי לוודא שלא מדובר בסיבה אחרת

28/03/2011 | 09:28 | מאת: גלילי

מעניין איזה חומר יש בטיפות המלאכותיות שאם מרבים בטיפות זה מציק מהותית?אנא לבדיקתך.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות