אמא עם AMD רטוב

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/01/2011 | 11:14 | מאת: שמרית

שלום רב, אמא שלי חולה בניוון רשתי רטוב, לאחרונה החלה התדרדרות במצבה והרופא המליץ לה לעבור לתרופה שנקראת לוסנטיס רציתי לשאול האם התרופה עוצרת את התקדמות המחלה? האם לאמא שלי צפויה התדרדרות נוספת? אני יודעת שכל מקרה נבחן לגופו אבל אשמח לקבל עוד פרטים על התרופה שהוצעה לה לפני שהיא תחל בזריקות

29/01/2011 | 12:19 | מאת: פרופ' דב וינברגר

כשאת אומרת לעבור ללוסנטיס משמע שקיבלה קודם אווסטין, אם כן לא נראה לי שעצתו של הרופא מבוססת דיה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות