קרע ברשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

06/08/2009 | 12:07 | מאת: אדריאן

יש לי גלאוקומה -ובעין זו עברתי ניתוח קטראקט ולפני מס' חודשים ניתוח קרע ברשתית- בו בוצע חיגור והזרקת גז. הניתוח עבר בהצלחה והראייה בעין שבה לי כעבור כחודשיים.עתה כ-4 חודשים לאחר הניתוח -שוב חזרו לי הבזקי אור שהן היו הסימן לקרע והתחלת היפרדות הרישתית. בבדיקה שערכתי עם רופא הרשתית נמסר לי, כי הניתוח בסדר ואין שום קרע או הפרדות רשתית. "תצטרך לחיות ולהתרגל להבזקי האור ורק אם תרגיש מסך -תגיע אלינו בדחיפות!" האמנם ?-כך צריך להיות המצב שמא עלי לפנות לאפיקים אחרים?

06/08/2009 | 14:23 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הבזקי אור יכולים להיות גם אחרי ניתוח רשתית ללא היפרדות ובדרך כלל הם נעלמים לאחר תקופה מסויימת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות