נתניה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/05/2009 | 12:38 | מאת: אייל

אני בן 29 והתגלה אצלי CNV בעין שמאל לפני חצי שנה הזריקו לי 2 זריקות של אבסטין האם יש פתרון אחר? האם מוכר בארץ מקרה כזה בגיל כזה?

27/05/2009 | 09:25 | מאת: פרופ' דב וינברגר

המקרה שלך איננו נדיר והטיפול בדרך כלל כולל הזרקה של לוסנטיס או אבסטין ולעיתים שילוב של טיפול פוטודינמי PDT המטרה היא לסגור את הCNV ולעצור את הדלף

27/05/2009 | 15:17 | מאת: אייל

לאחר 2 זריקות של אבסטין עדין הרעיה שלי גרועה הרופאים לא כל כך יודעים מה יהיה איתי לגבי העתיד! האם ידוע לך אדוני אם יש אפשרות לקבל על בעיה כמו שיש לי נכות? אני כבר חצי שנה לא עובד ושום מקום לא מקבל אותי אם הבעיה שיש לי אני לא מתפקד ולא עובד כבר המון זמן החיים שלי שוט נהרסו!!! יש לך אולי הצעה בשבילי מה אני יכול לעשות למה לפנות??? תודה רבה רבה לך

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות