חור ברשתית ותרופה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/12/2016 | 01:03 | מאת: וונדי

שלום, אני בת 27, קוצר ראיה עם מספר מינוס 8.5 ומינוס 8. מרכיבה עדשות מגע. לפני מספר שנים עברתי ניתוח לייזר לתיקון חור ברשתית. מאז אני במעקב שנתי והכל בסדר. קיבלתי מרשם לתרופה נורטילין מקבוצת הטריציקלים לטיפול במעי רגיש. שכחתי לומר לרופא על החור ברשתית שטופל ושמתי לב בעלון של התרופה שצריך להתייעץ עם רופא כאשר יש תפקוד לקוי בעיניים כמו גלאוקומה. האם גם במקרה שלי יש מניעה כלשהי ליטול את התרופה? תודה

19/01/2017 | 20:16 | מאת: Dov Weinberger

אין כל מניה לקחת את התרופות אין לכך כל קשר עם החור ברשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות