טיסה לאחר תיקון חור ברשתית בלייזר

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/08/2016 | 23:10 | מאת: יניב

בן 27, בחודש הבא אני אמור לטוס לאירופה. הטיסה תהיה חודש וחצי לאחר לייזר שביצעו עלי, לתיקון חור ברשתית שנגרם מטראומה (כנראה, יש לי היסטוריה של חורים ברשתית, אבל הפעם הייתה גם טראומה). מדובר בטיול של שבוע, במהלכו אני אמור ללכת הרבה. האם יש מניעה לטוס, הן מבחינת לחצים על העין בעקבות הטיסה והן מבחינת פעילות גופנית?

31/08/2016 | 05:40 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין כל בעיה לטוס לאחר טיפול לייזר. האיסור היחיד לטיסה הוא כאשר יש גאז בעין לאחר ניתוח רשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות