עכירויות בזגוגית העין -פלוטרס

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/06/2017 | 23:09 | מאת: אבי

שלום רב פרופסור מזה חצי שנה אני סובל מאד מעכירויות בשתי העיניים. ללא PVD. מרגיש שהעבירויות רבות שטות מצד לצד . חוטים , עכבישים , עננים, קצף, כמו שתי מערכות. בתנועה הם שטים וגורמים לי לסינוור. בבדיקה ע"י רופא עיניים נמסר לי שעליי להתרגל . איני מצליח, התופעה מתישה אותי. ממש בלתי נסבל. מה עושים , הרי מדובר לכאורה בבעיה קטנה אך בלתי נסבלת ופוגעת באיכות החיים מאד. מדוע אין טיפול פשוט להמיס את העכירות. היכן המחקרים בנושא ? לעזרתך אודה מאד.

15/06/2017 | 13:51 | מאת: פרופ' דב וינברגר

במידה ואינך מסוגל לסבול את התופעה יש אפשרות לנתח ניתוח שקרוי ויטרקטומיה בו מוציאים את הנוזל העכור מן העין. הניתוח מבוצע על ידי מנתחי רשתית.

19/06/2017 | 19:05 | מאת: אבי

האם מדובר בניתוח מסוכן? מה % ההצלחה ? האם יש טיפולים נוספים , ומה דעתך על לייזר? טיפול טבעי? תודה רבה רבה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות