jחשש ל AMD

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

01/01/2015 | 19:39 | מאת: רחל

שלום.בבדיקת העיניים האחרונה, אצל רופאת עיניים. הבנתי לראשונה שיש מידה מסויימת של נוון במרכז הראייה. תלונתי הייתה, בעצם, טשטוש ראייה בקריאה וממרחק וחשבתי שאצטרך להחליף משקפיים או נתוח קטרקטה. לדברי הרופאה אלה לא יעזרו!הרופאה לא המליצה על שום צעדים אבל יש במשפחתי ספור של AMD . מה מומלץ לעשות לדעתכם,כדי לנסות למנוע עוורון. אני בת 78

11/01/2015 | 21:51 | מאת: פרופ' דב וינברגר

מחלה זו מחייבת בדיקה רפואית כדי להגדיר את מצבה הנוכחי והסכנות הצפויות אם בכלל

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות