לאחר ניתוח הסרת ממברנה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

11/09/2014 | 15:19 | מאת: צפורה

שלום פרופ' וינברגר עברתי ניתוח ב10.7.14 להסרת ממברנה בעין שמאלית ולאחר צילום OCT התקבלו הממצאים הנ"ל: עין ימינית עם פסיאודלהול. עין שמאלית ERM עם הפוך השקע הפוביאלי. עיבוי והידרציה ציסטית קלה של הרשתית. נזילות לפוביאה ברמתOPL.בשתי העיניים RPE-PE תקין. במרכז עין ימין 312 מיקרון בשמאל 401 מיקרון. אודה לך על מתן הסבר לממצאים אלו . בתודה צפורה

20/09/2014 | 17:44 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לעיתי לאחר הסרת ממברנה הרשתית עדיין בצקתית ואין זה מעיד על חוסר הצלחת הניתוח, לגבי הממצא בעין השניה זה איננו חור ברשתית ונדרש מעקב

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות