קטרקט מולד

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/11/2008 | 12:34 | מאת: 2626

יש לי בת שעברה בגיל 3 חודשים ניתוח קטרקט (אבחנה רפואית PHPV). בגיל תשעה וחצי חודשים עברה ניתוח פזילה (שנוצרה בעקבות כך שלא השתמשה בעין מספיק כמו בעין הבריאה). כרדע עם עדשת מגע קשה בעין המנותחת. באיזה גיל אפשר לעבור השתלת עדשה? איזה עדשה הכי מומלצת? (בלי הגבלה במחיר). תודה ויום מקסים :-)

אם לא עברה ניתוח שתלת עדשה בניתוח הראשון כדאי להמתין לגיל 5-6 לפחות ואולי אף יותר עד להשתל המשנית. עד אז להשתמש בעדשות מגע. אני נוהג להשתיל את עדשות Acrysof (3 piece) וגם בספרות יש איתן את ניסיון העשיר והטוב ביותר

10/12/2008 | 20:37 | מאת: דנה

שלום לך, יש לי בת בערך באותו הגיל ואותה הבעיה. הייתי שמחה להחליף איתך מידע ואינפורמציה. אני אודה לך אם תתקשרי אליי 054-4721974 או תשלחי מייל [email protected] תודה ויום טוב דנה אמא של אור

15/04/2009 | 15:46 | מאת: דרור

שלום רב שמי דרור ובני בן השנה ושמונה חודשים, עבר ניתוח ל PHPV בגיל 4 שבועות ונתווח פזילה לפני כחודש, כרגע מפתקד עם עדשה קשה. נאמר לנו כי מומלץ לבצע ניתוח השתלה לעדשה בגיל שנתיים לערך מכיוון ואז העין סיימה את מירב גדילתה והעדשה המלאכותית המושתלת תוכל להתמודד עם הגדילה הנוספת המועטת. מדוע אתה ממליץ להמתין לגיל 5-6 , מהם השיקולים? תודה מראש וחג שמח דרור

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות