בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

24/09/2008 | 18:29 | מאת: אורנה

שלום רב כתבתי לך לפני מספר ימים בעניין תאונת הדרכים שעברתי שבעקבותיה הופיע קטארקט בשתי עיניי מדובר בתאונת דרכים בדרך לעבודה ועלי להוכיח קשר סיבתי לצורך הכרה בפגיעה בביטוח לאומי אשמח להגיע אליך באופן פרטי ולשלם כנדרש אם קיים בידך חומר או דרך להוכיח את הנושא שהזכרתי מצורף המכתב הקודם לעיונך. שלום רב, שמי אורנה, בשנת 2002 עברתי תאונת דרכים. כתוצאה ממנה נחבלתי בין השאר גם במצח. לפני כן מעולם לא סבלתי מבעיות ראייה.שבועיים לאחר תאונת הדרכים התפרץ קטרקט בשתי עיני שהצריך ניתוח דחוף. הרופאים ייחסו את התפרצות הקטרקט למחלה בשם אטופיק-דרמטיטיס (מחלת עור), ממנה סבלתי פרק זמן של כחודשיים, כעשר שנים קודם לתאונה. כאמור, הרופאים טענו, כי מחלה זו היא שגרמה לקטרקט, ולא התאונה. שאלתי, האם קיימים מחקרים או פרסומים שיכולים לאשש את טענתי, כי אירוע טראומתי (קרי - תאונה) הוא שהאיץ את התפרצות הקטרקט, גם אם המחלה (אטופיק דרמטיטיס) שכנה בגוף באותה עת. כלומר, תאונת דרכים יכולה לשמש טריגר להתפרצות קטרקט. בתודה מראש, אורנה. [email protected] תודה

לאורנה שלום רב, כפי שכתבתי בתשובה למכתבך הקודם - יש המון ספרות על טראומה אך להערכתי יקשה עליך מאד להוכיח שהקטרקט אכן קשור לתאונה. אשמח לבדוק אותך ולתת לך את דעתי המקצועית על מצבך ועל הטיפול שעברת אך איני נוהג לתת חוות דעת לבית משפט. שנה טובה ורוב בריאות

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות