מנתחים בקטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

02/06/2008 | 20:57 | מאת: אלמוני

היכן אני יכול למצוא רשימה של רופאים מומלצים אשר מבצעים ניתוחי קטרקט?

אין רשימה אוביקטיבית מקובלת של מנתחים "מומלצים" ונראה לי שיהיה זה בלתי ראוי לציין בפורום זה רופאים מסוימים.

17/06/2008 | 18:26 | מאת: אתי טירם

לכבוד פרופסור אהוד אסיה אימי כבת 70 חולת סכרת, כבר תקופה ארוכה מאוד שנאמר לה ע"י הרופאים המטפלים בה בקופת-חולים כי עליה לעבור ניתוח מיידי לקטרקט. 2 שאלות לי אליך בבקשה: האחת- האם ניתן לשלוח לביתה חומר כתוב אודות הניתוח וכיצד עליה לפעול להגיע אליך? שתיים- אם זו לא חוצפה לבקש התקשרות טלפונית ישירות אליה ולתאם לה פגישה אישית עימך הפרופסור על מנת שתשמע את האינפורמציה הדרושה. להדגיש כי אימי אשה מבוגרת טרודה בתקופה זו בשיקומו של אבי לאחר ניתוח לב פתוח, עובדה זו גורמת לה ל"שחיקה" אישית ואינה מפנה זמן לטיפול בעצמה.. הטלפון של הורי- צדוק רחל ושלום- 03-6351951 כתובתם- צדוק רחל ושלום, מרזוק עזר 3 קרית-אונו. בברכה ותודה מראש.. אתי פלאפון 052-8586226

לאתי שלום רב, תודה על פנייתך. מאחר ופורום זה נועד להעברת מידע ולא כשירות לקידום רופאים לא נראה לי שיהיה זה ראוי אם אעביר אליך את פרטי האישיים. לגבי מידע על קטרקט - תוכלי למצוא במספר רב של אתרים באינטרנט, כולל אתר: eintal.com

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות