תופעות לוואי אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/02/2010 | 20:43 | מאת: מרינה

אמי עברה ניתוח קטרקט בעין ימין ב28/01/10. הייתה אצל הורפא המנתח בביקור והוא אמר שהכל בסדר והניתוח עבר בהצלחה. אבל עדיין יש לה תחושה של גוף זר בעין, אדמומיות, תחושה שהעין מלאה במים. אמי לפני הניתוח הרכיבה משקפיים מולטיפוקליות ועכשיו היא לא יכולה להשתמש בהן. האם יש מה לעשות בקשר למשקפיים, עד שהעין השניה תנותח? ומה לגבי התחושות שפירטתי קודם? תודה על התשובה.

כל התחושות נורמליות. טיפות הרטבה כלשהן, של דמעות מלאכותיות יכולות להקל. לגבי משקפיים פשוט צריך להמתין עד שיחלפו כ- 8 שבועות והמספר יתייצב ואז בעקרון היא יכולה לעדכן את המשקפיים המולטיפוקליים, בהנחה שאין הפרש גדול בין 2 העיניים שיכול ליצור בעיה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות