החמרה בסנוור

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/08/2009 | 20:10 | מאת: תמרה

ב21 לחודש הזה כתבתי שעברתי נתוח קטרקט, נתגלה איריטיס בעין המנותחת. התחלתיבטיפות פרד פורטה כל שעתיים, היתה הטבה והורדתי ל- 3 פעמים ביום טיפות . בינתיים חלה החמרה בעניין הסנוור. זה מדאיג אותי האם צריכה להגיע שוב לרופא(נקבע לי תור לעוד שבועיים). בבקורת האחרונה 16 לאוגוסט, רשם הרופא:לחמית שקטה, לת"ע 13 זגוגית זכה, מקולה תקינה, רשתית צמודה, ל"ק-עמוקה ת+\-נ+,אישון עגול. לסיכום רושם לשיפור לעומת בדיקתה הקודמת. נ.ב. מלבד הסנוור באור לבן בעיקר. גם בחוץ אני מרגישה כמו גלים שעוברים על העין לסרוגין. ושוב, מה עלי לעשות?

אם חלה החמרה כדאי להקדים את התור לביקורת אצל הרופא. לא כדאי להעלות את מינון הטיפות ללא בדיקה

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות