עין אדומה דחוף !! כבר חודשיים לא עובר דלקת בלחמית

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/09/2016 | 12:11 | מאת: אדי

מה הפתרון הכי אפקטיבי ובעל השפעה לטווח ארוך ( שלא כמו טיפות עיניים אזולין שיעיל לי רק לאותו יום ) לעין אדומה עקב דלקת בלחמית שטופלה אך הותירה אותי עם עין אדומה כבר קרוב לחודשיים (!!) דבר המסב לי אי נוחות רבה ואני חותר לפתרון בעניין - אודה על תשובה מהירה !

אתה צריך להיבדק כי לפעמים אחרי השלב החריף מופיע שלב כרוני שמצריך טיפול בסטרואידים בטיפות עיניים. אם אין בעיה כזו אז רק טיפות של דמעות מלאכותיות, קומפרסים חמים וניקויריסים עם מגבונים ייעודיים ובאישור רופא משפחה- אומגה 3 ממקור צימחי.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות