דלקת בעפעפיים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/08/2015 | 16:57 | מאת: גרשון

לפני חודשיים עברתי ניתוח קטרט בעין שמאל ומאז יש לי בלפריטיס בשתי העיניים שבועיים אחרי הניתוח נתנו לי משחת מקסיטרול למשך שבועיים שמתי את המשחה ועכשיו אחרי חודשיים שוב יש לי בלפריטיס בעין המנותחת והרופא שוב נתן לי משחת מקסיטרול ואמר לי לשים משחה שוב לשבועיים יכול להיות שהדלקת היא כרונית לדבריו האם אין טיפול אחר כי זה נורא מגרד ומציק לי כמה זמן אמור לעבור והבנתי שיש גם תופעות לואי למשחה מקסיטרול האם זה הטיפול הנכון?

למשחה אכן יש תופעות לוואי פוטנציאליות כגון עליית לחץ בעין וזיהומים מישניים. לא נורא אם לוקחים לתקופה קצרה. טיפולים נוספים אפשריים- קומפרסים חמים וניקוי עפעפיים עם תכשיר ייעודי, כדורי דוקסילין או אזיתרומיצין, טיפות רסטזיס.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות