רעידות גוף בזמן יאג לייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

17/08/2020 | 12:44 | מאת: רוני

שלום עברתי יאג לייזר בעין שמאל. אני סובל מרעד ביד ימין המוחמר בזמן לחץ ומתפשט לשאר הגוף.לאחר הניתוח המנתח הסביר לי שיש סכנה לפגיעה בעדשה (תודה לאל היא לא נפגעה) מאחר והיא רחוקה רק מיקרון מהקרום שאליו הלייזר מכוון. כעסתי שהוא המשיך בכל זאת בתהליך ולא דחה אותו עד שנמצא פיתרון כלהוא (כרגע ננסה ווליום) עד כמה זה באמת מסוכן ומה אפשר לעשות לצמצם את הסיכון. תודה רוני

לא הבנתי מה הבעיה. רעידות כאלה לא צריכות להוות בעיה לביצוע יאג או ניתוח. צריך להיות יותר זהירים ומיומנים.

17/08/2020 | 13:40 | מאת: רוני

האם את יכולה לציין מהם אמצעי הזהירות הנדרשים ?

לירות בלייזר ברגע המתאים, להתרגל ולתזמן אותן לפי הרעידות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות