תרופות לפני ואחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

16/02/2020 | 20:24 | מאת: מור

לד"ר מיכאלי שלום רב! 1. האם יש תרופה מומלצת לקראת ניתוח קטרקט אם אני נוטל באופן קבוע xtral? 2. מה כל אחת מן התרופות הבאות תורמות בקשר לקטרקט - oflox, nevanac, pred forte, vigamox האם יש תרופה למניעת בצקת בעיניים לקראת ניתץוח הקטרקט תודה רבה!!

אין טיפות הכנה למעט נבנק שעוזר גם לשמור על הרחבת האישון במהלך הניתוח וגם מונע בצקת מקולרית מאוחרת אחרי ניתוח. אופלוקס וויגמוקס הינן אנטיביוטיקות די דומות. נבנק הינו אנטידלקתי והפרד פורטה הינו סטרואיד וגם כן מונע דלקת.

16/02/2020 | 21:22 | מאת: מור

תודה רבה!!

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות