תופעות מחמירות שנה אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

23/06/2019 | 23:59 | מאת: עמי

שלום רב. כל התופעות שהיו לפני ניתוח הקטרקט בשתי עיניי(יובש, סינוור בלילה, צללית נעה, דקירות), חזרו ובעיקר מטריד כאב דוקר בעין אחת והצללית שרצה ימינה ושמאלה בשתי עיניי. הצללית כעת גדולה בהרבה ממה שהיתה ומפריעה מאוד לתיפקוד העין שמתעייפת כעת מהר יותר. הרופא שניתח, אמר שאין פתרון גם לא ניקוי בלייזר, רק לשים יותר טיפות( משתמש בסיסטיין או natural 2 free). אולי לפרופסור הנכבד יש פתרון לתופעה? תודה עמי

לפי מה שתארת כנראה שאין פתרון לבעייתך. הפלואטרים שהחמירו הינם תופעה מוכרת ועדיין אין לה פתרון טיפולי. מה שקצת מקל הוא שימוש בטיפות של דמעות מלאכותיות וגם הרכבת משקפיים, לפעמים אפילו עם עדשות מיוחדות נגד סינוור או רק עם עדשה מעט כהה. עם הזמן התופעות בדרך כלל נרגעות ופחות מפריעות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות