טיפות וולטרן וטיפות אטרופין

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

20/03/2019 | 06:44 | מאת: טיפות וולטרן וטיפות אטרופין

שלום רב, יש לי סכרת סוג 2. קיבלתי לשים לפני הניתוח טיפות וולטרן (3 פעמים ביום, שלושה ימים לפני הניתוח) וטיפות אטרופין (פעם ביום, 3 ימים לפני הניתוח). רופאת המשפחה פחות אהבה את המירשם לאטרופין. האם ניתן לוותר עליהן? האם אצטרך את הטיפות גם לאחרי הניתוח? לא היה אטרופין ובית המרקחת ביקש להחליף לATROSPAN 1%. האם לבקש להחליף?

לדעתי אפשר לוותר על האטרופין (אטרוספן זה אטרופין) אבל תצטרכי לקבל אישור מהמנתח.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות