סטרודקס במשך חודש שלם- האם מטשטש ראייה?

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

14/12/2018 | 20:40 | מאת: קרן

שלום, רציתי לשאול לגבי הטיפול בסטרודקס לעיניים. האם מדובר בסטרואידים? הבנו שיש בעיה בשימוש בסטרואידים לעיניים לטווח הרחוק. האם זה נכון? האם טיפות עיניים סטרודקס במשך חודש שלם גורם ללחץ תוך עיני ולקטרקט ולגלואקואומה? האם טיפות סטרודקס גורמות לטשטוש בראייה? כמה זה שכיח טשטוש ראיייה מטיפות עיניים סטרודקס? האם סטרודקס יכול לגרום לראיית הילות סביב אור לטשטוש ראייה? תודה

טיפות סטרודקס הינן טיפות סטרואידליות. בשימוש ממושך אבל גם לפעמים תוך כמה ימים, הן יכולות לגרום לעליית לחץ תוך עיני. לחץ מוגבר יכול לגרום לטשטוש בראיה ולהילות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות