כאב בעין אחרי קטאראקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

26/02/2018 | 16:07 | מאת: חנה

שלום היום חמישה ימים אחרי הניתוח אני מרגישה גלים של כאב בעין במיוחד כשהעין גלויה לאור. אחר הניתוח היה לי טשטוש קריאה מקרוב, והראיה חזרה בהדרגה כשלמרחוק הראיה ברורה מאוד.. כרגע ממש כואבת לי העין - האם זה אחת מתופעות הלוואי הידועות? יום לאחר הניתוח הרופא אמר שהעין רואה 6:6 תודה רבה

אם הכאב הזה חדש זה יותר בעייתי. תנסי להשתמש בטיפות של דמעות מלאכותיות. אם הן פותרות את הבעיה אז נראה שאין מקום לדאגה. אולם אם הכאב נמשך נראה לי שכדאי למהר ולהבדק.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות