כאבי ראש ולחצים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/11/2016 | 14:16 | מאת: אבי

ערב טוב דוקטור מזה כשלושה שבועות יש לי כאבי ראש יומיים שמתרכזים בעיקר בחלק האחורי ומאז שאני זוכר את עצמי סבלתי מכאבי ראש לפני שנתיים וחצי סבלתי מכאבי ראש יומיים תקופה ארוכה עשיתי מרי מוח יצא תקין והכאבים נעלמו ולפני כחצי שנה אותו סיפור כאבי ראש שלא פוסקים עשיתי סיטי ראש כולל חומר ניגוד יצא תקין הכאבי ראש עברו ועכשיו כשלושה שבועות כאבי ראש יומיים בינתיים הייתי אצל רופא עיניים עשיתי שדה ראייה וoct שיצאו תקינים וגם אצל נירולוג מהקופה שחושב שזה כאב כרוני אך אני טיפוס מאוד חרדתי לוקח קסנקס חצי מילגרים פעמיים ביום כמו כן שמתי לב שקורא לי פעם אחת ביום שאני שוכח מילה זאת אומרת אתמול ביקשתי מאחיינתי את השלט ובערך שנייה לקח לי לקרוא לה בשם ואני מאוד מאוד מפחד מגידול אני כל הזמן עושה בחינות לעצמי הייתי אצל דר אמנון מוסק שבדק רותי והחליט שזה הפרעה סומק אפית ונתן לי כדורים שאני רגיש שלא עוזר לי ובייתי במיון עשיתי סיטי מוח בלי חומר ניגוד שיצא תקין אני כל היום בחרדה מטורפת שיש לי גידול כי זה לא עובר לי ביחוד שאני יודע שסיטי בלי חומר ניגוד אין לזה אפקט בתודה על המלצתך

אבי שלום כפי שאתה כותב ומעיד על עצמך אתה חרדתי, ומספר פעמים בעבר נשללה האפשרות של גידול מוחי. מציעה לך להתייעץ עם רופא משפחה, ולפנות לפורומים המתאימים.

מנהל פורום גידולי מוח