צריכה עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

12/12/2015 | 02:23 | מאת: ofek

אני יודעת שהנושא לא קשור לכאן ישירות אך אשמח לכל הכוונה מצידך כי המצב הזה מלחיץ מאוד ואני לא יודעת מה לעשות. בערך 4 ימים יש לי תחושת כבדות קלה ביד שמאל (הלא דומיננטית) שמרגישה פשוט מעט חלשה כאילו נשענתי עליה שעות. אין נימול או חסר תחושתי כלשהו ואני יכולה ללחוץ בעוצמה רגילה ולהפעילה כרגיל, רק כשאני באה להניח אותה מטה על משטח כמו עכשיו בהקלדה אני מרגישה כבדות בכל היד מהאצבעות עד סוף האמה בערך בעוצמה של 20-40 אחוז כבדה יותר מהיד הימנית, כאילו הניחו עליה משקולות קטנות, והתנועה איתה מרגישה קצת איטית ומגושמת מהימנית וזה כן מפריע קצת בתפקוד (החזקת חפצים למשל מרגישה מוזר וחלש, כאילו השריר עייף). בימים האחרונים חלה החמרה וכעת אני מרגישה את הכבדות לא רק עד האמה אלא עד הכתף ופיזית ממש מרגישה איך היד נמשכת מטה והכתף יוצאת מהמפרק. בת 21, רק אסתמה ומשאפים ברקע, ולאחרונה (ממש רק שבוע וקצת) התחלתי לקחת ראוקוטן בשל פצעי בגרות שצצו פתאום (ע''י רופא עור). אגב, בדיוק עשיתי MRI עמ''ש בגלל כאבים כרוניים בכתף ימין שיש לי מגיל צעיר מאוד ומצאו 3 בלטי דיסק, אחד מהם מרכזי וימני בגובה C6-C7 עם לחץ על השק הדוראלי, אך האורתופד (מומחה עמ''ש) טוען שאין בין הבלטים האלה לכאבים שלי קשר ואין מה לעשות (על אף שהבלטים נמצאים בדיוק באיזור שכואב לי ובמרכז לכיוון ימין. מקרי?). עד היום גם לא הייתה לי שום חולשה כזו ביד, רק כאבים נוראיים ולפעמים הקרנה ליד ימין (ולי יש כבדות ביד השניה בכלל) יש גם קפיצות שריר רבות באצבעות יד שמאל בימים האחרונים ובימין לא. *לא* לוקחת גלולות ולא הייתי חולה לאחרונה. יכול להיות קשר בין התרופה הראוקוטן לתחושה הזו? נכון לא נשמע נוירולוגי (כי אין חסר תחושתי כלל) או כמו קריש? האם לפנות למיון? זה מאוד מבהיל.

הפורום לגידולי מוח אינו יכול לתת מענה לשאלות שלך. אם את מתלבטת באיזו דרך לברר את תחושותיך, את יכולה לפנות למוקד קופת החולים שלך ולהתייעץ.

מנהל פורום גידולי מוח