התקף אפילפסיה ברגל שמאל ומנינגיומה במוח לאחר סיטי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

03/12/2012 | 11:51 | מאת: אביבה

החל מחודש 6.12 חוויתי שישה התקפים אפילפטיים ברגל שמאל עד היום לא טופלתי והנה תוצאות סי טי מוח : מנינגאומה פראסגיטלית פרונטלית 4.5-5 ס"מ , אני אמורה להגיע לנוירוכירורג תבליך פראסגיטלי בעל גבולות חדים מלווה בבצקת מינימלית מסביב עם סטיה קלה של הפלקס . לדעת על המשך טיפול , עד אז אני מטופלת בכדור למניעת התקםי אפילפסיה אומנטין 300 מ"ג . האם ניתוח? גידול שפיר ? מיזעור ע"י הקרנות? אודה על תגובתך

04/12/2012 | 16:41 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אביבה שלום, קשה להתייעץ בלי לראות את הצילומים. באופן עקרוני לגידולים מסוג מנינגיומה יש 3 אופציות. מעקב בלבד, ניתוח ו/או טיפול קרינתי (רדיוכירורגיה). לקבלת יועץ לטיפול האופטימאלי שמתאים למצבך יש לצור קשר עם נוירוכירורג. יש לבדוק עם נוירוכירורג שגם מבצע ניתוחים וגם טיפולים קרינתיים (רדיוכירורגיה) כדי לקבל מידע מדויקת. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח