פענוח MRI לאחר ניתוח והקרנות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

25/06/2012 | 13:44 | מאת: צבי

בת 4 כ 6 שבועות לאחר הקרנות פרוטון במוח. ולאחר כריתה של אפנדימומה. ביצענו בשבוע שעבר MRI קיבלנו את הפיענוח בכתב אך הרופא המטפל בחו"ל ולא קיבלנו הסבר. כתוב: נספגו רוב הנפח הסובדורל דו-צדדית. הופיעה איזורי הערכת זמני הרפיה סביב הפגם הניתוחי ובאיזור המגביל לו משמאל, יתכן שינויים אחרי הקרנה. דרוש תיאום קליני. מה זה אומר?

04/07/2012 | 15:13 | מאת: ד"ר אנדי קנר

צבי שלום, אין באפשרותי לתת פענוח בלי לראות את הצילומים. האופן עקרינ קיימים שינוים באזור הניתוח. הדבר דורש בדיקה של צוות הרופאים המטפלים. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח