קושינג

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/12/2011 | 17:04 | מאת: r42

שלום ד"ר קנר לפני חודש בדיוק נותחתי הוצאה לי אדנומה מההיפופיזה מאז ועד היום לחץ הדם ממשיך להיות גבוה, מעבר לזה אני ישנה המון וכאשר אני עושה פעילות כלשהיא כמובן לא מאמץ רציני אלא אפילו סתם אם אני עומדת או הולכת tu ערה כשעתיים ואז אני מחפשת מהר שוב את המיטה ואני מרגישה רעידות וחולשה בכל הגוף. האם זה אופייני. הוצאה לי אדנומה ועוד קטנטנים, הבנתי שהניתוח היה מוצלח . ואם זה אופייני כמה זמן זה יימשך. תודה

03/01/2012 | 15:02 | מאת: ד"ר אנדי קנר

R42 שלום, לאחר ניתוח לכריתת אדנומה (ש מפרישה ACTH) ניתן לראות שינוים במערכת האנדוקריני (שינוי רמות ההורמונים בדם). יש להתייעץ עם האנדוקרינולוג לגבי מינון התרופות שאת מקבלת. בעיקר רמות הקורטיסול בדם והתוספות של פרדניסון. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח