חולה במחלה NF1 שני גידולים של מנגיומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

05/12/2020 | 19:39 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל שלי 55 סובל מי NF1 כולל גידולים רוש מנגיומה שקיבלה תיפול רדיוכירוגיה לפני 10 שנים נמצע במעכב צמוד של MRI רוש לפני חודש איתגלה מיפרצת בוצע צינתור מוחי וזה הפינוח נכתב באנגלית עים אפשר לכבל אסבר בבקשה דר זה הפינוח DX NF1 LICA ANEURYSMS SEVERE SCOLIOSIS INTACRANIAL TUMOR RXT PROCEDURE DIAGNOSTIC NEUROANGIOGAM UNDER LOCAL ANESTHESIA 4F IS WAS PLACED ON RFA TORTUOUS RECONSTRUCTIONS 1 TORTUOUS LCCA LICA DIFFUSE ATHEROMATOSIS 2 VASCULOPATHT ASSOCIATED TO NF 1 ADVANCED 3 ANEURYSMATIC DILATATION OF PETROUS AND TANDEM CAVERNOUS LICA DUSSECTNG 4ACOMA ANEURYSM 5 INTRACRANIAL ATHEROMATOSIS דר בבקשה אםשר לכבל אסבר אני מבקש בבקשה אסבר לפני יומים עברצי גם צינתור לב לא עודקן סתד ביגלל מיקום היצרות דר הסבר על פינוח של הצינתור רוש תודה וסליחה

כדי לתת הסבר טוב, צריך לראות את הצילומים. כדאי לפנות לרופא ששלח אותך ולקבל ממנו הסבר.

מנהל פורום גידולי מוח