אחרי ניתוח ראש וביופסה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/11/2020 | 17:58 | מאת: יוסי

שלום דוקטור מה משמעות של ביופסה לא הבחנתית ? אם רשום אין עדות לגידול ויכול להתאים למשהו מולד בתשובות של ביופסיה זה נקרא תשובה הבחנתי או לא ? תודה רבה לך מראש

ביופסיה לא אבחנתית פירושה שהחומר שנלקח בבדיקה אינו נותן תשובה חד משמעית.

24/11/2020 | 13:44 | מאת: יוסי

קודם כל אני מודה לך על התשובה דוקטור אז מה זה אומר שרשום לי נגיד שמתאים לקורטיקל דיספלזיה ואין עדות לגידול ... זה נקרא לא הבחנתי דוקטור ? כתוב ככה [)escripuoi I ; Fragments of gray and White matter demonstrating subtle morphologic abnormatlies. Blood vessels are within normal li Cellularity is within normal limits, and IDHI Rl32H is negative. There is an increased Number of misplaced neurons in the white matter. The gray matter gives an impr ession of slight disarray in certain areas, which altogether may correlate with focal cortical dysplasia. There is no evidence of a neoplasm.

מנהל פורום גידולי מוח