סרטן מוח שאובחן אצל בעלי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/06/2020 | 02:56 | מאת: מירי

בעלי לפני שלושה חודשים עבר ניתוח להסרת גידול בגודל של 3.5 סמ הגידול הוסר בשלמותו אך לצערנו הפתלוגיה קבעה שזה מסוג gbm דרגה 3-4,מאז הוא עבר הקרנות וטיפול בטימודל , ומחכים לתוצאות ה mri , כיוון שבעלי בן אדם מלומד ועם ראש על הכתפיים הוא מרבה לגלוש באינטרנט ולקרוא על מחלה ארורה זו , לכן הוא מאוד פסימי ורוב הזמן לא איתנו שקוע בכאב שלו ומסרב לאכול אפילו , מה ניתן לעשות בנדון , והאם יש משהו שאני יכולה לעזור לו להירגע בו ולא לחשוש לגורלן?!

כדאי להתייעץ עם רופא מטפל.ניתן להיעזר בשיחות, תרופות ודרכים נוספות.

מנהל פורום גידולי מוח