גרורות מוח מילנומה אחרי טיפול ביולוגי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/04/2020 | 14:11 | מאת: ניקי

שלום בעלי מטופל בשיבא במכון אלה יש לו מילומה מוטצייה ביראף וקיבל כדורים ביולוגים עד לפני חודש עזרו לו . אבל הסרטן חזר עם גרורות במוח אחרי MRI שנראה פיזור. השאלה מה עכשיו ? ממה שאונקולוגית אמרה לנו זה העתיד קודר. לפי מה שקראתי קרינה כל המוח זה זמני וכמו פלסתר. אז אילו טיפולים עוד אפשר לעשות ?

היעילות של קרינה לכל המוח במלנומה אינה גבוהה. ישנן מספר אפשרויות טיפול התלויות בגיל החולה ומצבו, מאפיינים של הגידול , הטיפולים שקיבל, ומדת התפשטותו בגוף ופיזורו במוח.

מנהל פורום גידולי מוח