שלום .. אני רוצה בבקשה לדעת האם ct ראש שולל גידול במוח ...

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

03/11/2019 | 09:50 | מאת: רועי

היי ... אני רוצה בבקשה לדעת הרם סי טי ראש שולל גידול מוחי .. אני עם שבוע של סחרחורות קשות מאוד עם טרום עילפון בן 32... עברתי בדיקות כמו אף אוזן גרון +צילום חזה + בדיקות דם + רופא עניים + סיטי ראש וצוואר כל זה תקין ! בגלל שהגעתי לבית חולים עם לחץ דם גבוע מאוד 207/108 שמו לימהולטר של לחץ דם שהתוצאות היו גם תקינות העוד שבועיים יש לי mri מוח וגזע מוח .. עכשיו יש אלו שאומרים שסיטי ראש לא שולל גידול גם אם יצא תקין ויש אומרים שכן שולל ... אז רציתי לדעת האם היה משהו סרטני היינו רואים כבר בסיטי .. וגם הייתי רוצה לשמוע מניסיונך שהתסמינים האלו של סחרחורות מעל שבוע עם טרום עליפון של בא והולך זה אכן יכול להיות תסמינים של משהו סרטני מוח ... תודה רבה מחכה לתשובתך בקוצר רוח

CT מוח בלי ועם חומר ניגוד שולל במרבית המקרים גידול. רק לעיתים נדירות נמצא גידול כאשר CT תקין לחחלוטין.

מנהל פורום גידולי מוח