ct חזה וגוף באשפוז לברור ממאירות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

30/01/2019 | 17:44 | מאת: דן

שלום רב לך אמא שלי חולה באנראגולגיומה דרגה2 שעשו לה ביופסיה לפני 3 חודשים. החליטו לעשות גם סי טי לכל הגוף כנראה לבדוק האם יש עוד ממצאים. עכשיו במקרה ראיתי סיכום אשפוז ורשום שבחזה קשרית סובפיברלית 0.7 ס"מ. ממצא שפיר? , אחר? מומלץ מעקב. שאמא שלי השתחררה לא אמרו לה כלום על הסיטי או ממצא כלשהו. רציתי שלאול האם זה משהו מדאיג ? האם זה מהגידול במוח?

לא ברורה לי האבחנה של אמא שלך, בכל מקרה גידולי מוח בדרך כלל אינם שולחים גרורות לגוף. לגבי טיבו של הממצא בחזה כדאי להתייעץ עם רופא משפחה האם יש צורך לעקוב או לברר.

מנהל פורום גידולי מוח