מחפשת רופא מומחה נוירולוג שיכול לעזור לי במצבי אני אובדת עצות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

28/09/2018 | 21:58 | מאת: פופרס

שלום רב, לפני חודשיים וחצי נחשפתי לחומר נדיף בשם פופרס חומר הנקרא ניטריט ומאז התחילו לי כאבי עיניים, ראיה עמומה, חולשת שרירים, קהות חושים,ירידה בזיכרון וקוגנטיבית פניתי לנוירולוג שלטענתו מדובר בחרדה אבל אני מרגישה שינויים פיזיים ופזיולוגיים ואני לוקחת כדורים נגד דיכאון כבר חודשיים אני צריכה עזרה מנוירולוג מומחה

יש להניח שהנוירולוג שבדק אותך הוא נוירולוג מומחה, אך אם את לא רגועה את יכולה להתייעץ עם רופא נוסף.

מנהל פורום גידולי מוח