בבדיקות הורמונליות גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/10/2016 | 16:50 | מאת: דבי

שלום להלן תוצאות בדיקות הורמונליות שביצעתי.אני בת 50, עם הסטוריה של סרטן שד לפני 5 שנים.הבדיקות בוצעו עפ בקשת רופא נשים לבדיקה של מצב הורמונלי לאור העובדה שהמחזור לא מגיע באופן סדיר, וכשמגיע נמשך זמן רב מהרגיל מלווה בכאבים חדשים. הבדיקה בוצעה כחודש ימים לאחר המחזור האחרון. רופא הנשים שלי בחופשה ויש לי תור אליו בעוד כחודש וחצי. מה משמעות התוצאות והאם יש צורך בבדיקות נוספות ( כמו ca-125) לפני שאגיע לרופא הנשים.תודה. pmol/L 1032 ESTRADIOL (E-2) mIU/L 1.36 TSH IU/L 5.60 FSH nmol/L 31.5 PROGESTERON אגב, יש לציין שלא לקחתי טומוקסיפן כטיפול לסרטן

שלום דבי באופן טבעי המחזור החודשי נוטה להתמעט עד העלמות סביב גיל 50 ישנן נשים שכבר סביב גיל 45 מתחילה התמעטות ואי סדירות של המחזורים החודשיים. דימומי יתר קשורים פעמים רבות להופעה של מיומות. בכל מקרה בהחלט ניתן לטפל בדימומי היתר ובכאבים בשיטות של רפואה משלימה. אני משלבת דיקור יחד עם צמחים ותזונה מותאמת אישית. לגבי הבדיקות - שאלת האם יש צורך בבדיקה נוספת לסמנים CA - אני מניחה שאת במעקב קבוע. אפשר כמובן להתייעץ בפורום אונקולוגי. אם ברצונך לטפל באופן טבעי ולהקל על תופעות גיל המעבר אשמח לסייע לך. מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526 WWW.HEALTHYU.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית