חליטת צמחי מרווה לפני כניסה להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/05/2016 | 18:16 | מאת: דנה

שלום דוקטור שאלה שמעתי שחליטת צמחי מרווה עוזרת להיקלט להריון האם זה נכון ומה המינון ובכללי יש איזו בעיה לקחת את זה יש מגבלה לגבי זה ? תודה

שלום לך דנה אני יודעת שיש גישה שממליצה על שימוש במרווה לצורך איזון הורמונלי וקליטה להריון. א.מרווה מחממת ומייבשת ולכן אני פחות נוטה להמליץ עליה. ב. יש המלצה לשימוש באדים של המרווה - כשהאשה יושבת מעל סיר אדים - אני לא ממליצה על כך - צריך לדעת לעשות זאת יכול להיות מאוד חם ולא נעים. ג. ממליצה לפנות למטפל שיתאים לך פורמולה אישית על פי מצבך ולאחר אבחנה מדוייקת. ד. הרפואה הסינית ממליצה בד"כ על פורמולות משולבות כדי לקבל אפקט סינרגיסטי של כל הצמחים. צמח אחד בלבד יכול דווקא להוציא מאיזון. לכן בקליניקה אני תמיד משלבת וכמובן מתאימה אישית לכל מטופלת, לצד טיפול שלם: תזונה מותאמת אישית, דיקור, טיפול גופנפש. בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית