טיפולים בדיקור עם טיפול הורמונאלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/05/2016 | 17:03 | מאת: מטופלת

שלום איך מומלץ לשלב טיפול הורמונלי והזרעה עם דיקור? הכוונה לתדירות? אציין שטופלתי בדיקור בעבר ומאוד עזר להסדרת הווסת .

שלום לך מאוד מומלץ לשלב דיקור וצמחים יחד עם הזרעות יותר מזה - מומלץ לשלב טיפול עקבי לאורך כל תקופת הטיפולים עד להשגת הריון ורצוי גם במהלך ההריון. בין טיפולים גם חשוב להפגש על מנת לאזן את הגוף ולחזק אותו כשאני אומרת טיפול עקבי הכוונה היא לטיפול שלם: התאמת תזונה אישית על פי בדיקות דם, קונסטיטוציה (אני משלבת תזונה על פי סוג דם) לשלב צמחים ו/או תוספים שיסייעו מאוד להצלחת הטיפול ויצמצמו תופעות לוואי. רצוי להפגש לפחות אחת לשבוע. טיפול הוליסטי שכזה יכול להועיל להצלחת הטיפול בצורה משמעותית - על פי מחקרים מעלה את הסיכוי פי 2 להצלחת הקליטה וההריון. אשמח לסייע לך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית