דימום חלש

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

17/01/2016 | 22:04 | מאת: שלי

שלוןם רציתי לשאול לגבי דימום הווסת האם נכון שאשה לא אמורה לאבד המון דם בזמן מחזור? אם היה לי מחזור שבו במשך 5 ימים בכל יום ירדו טיפות בודדות מאוד, ממש יכולתי לשים תחתונית בלבד ולא היה צורך בפאד. האם זה תקין? או שזה מעכיד על בעיה כי כמעט כלל לא ירד דם? בת 32 טבעטנית פעילה ספורטיבית ובריאה, ללא לידות תודה

שלום לך אצל כל אחת ישנה כמות שונה של דימום. בהחלט אמור להיות יותר מכמה טיפות - כפי שאת מתארת. הכמות הממוצעת אמורה להיות כחצי ספל לאורך סך הכל ימי המחזור. האם ערכת בדיקות דם? אולי את אנמית? חשוב להתיחס לערכי ההמוגלובין שלך, הפריטין, ויטמין B 12, חומצה פולית. כמובן גם לתזונה שלך. טבעונות יכולה להיות מאוד בריאה אבל יתכן גם שיש לך חוסרים שאותם יש להשלים. ממליצה לפנות לטיפול. כמטפלת ברפואה סינית אני משלבת דיקור, צמחים ותזונה ואלו מועילים מאוד במקרים כמו שאת מתארת. אני מתאימה את הטיפול כמובן באופן אישי על פי אבחנה מדוייקת. אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית