ביוץ, מחזור והנקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/08/2015 | 20:16 | מאת: קרן

אני שמונה וחצי חודשים לאחר לידה טרם קיבלתי מחזור, מניקה חלקית בעיקר בלילות. מבדיקת ביוץ, לפני כשבועיים היה ביוץ וקיימתי יחסים. במידה ולא היתה הפריה (שתי בדיקות הריון שליליות), האם אני אמורה לקבל מחזור? האם יכול להיות מצב שהיה ביוץ ללא הפריה ולא יהיה מחזור (בגלל ההנקה)?

שלום לך קרן כמובן שיתכן ביוץ ללא הפריה. לא בכל ביוץ מתרחשת הפרייה. לגבי מחזור בשלב הזה כבר היית אמורה לקבל שוב מחזור. השאלה היא האם את ניזונה באופן מספק? האם השינה שלך מספת ואיכותית. יתכן שאת אנמית. כמובן שאנמיה, חוסר שינה וחולשה פוגעים בסדירות המחזור ובדימומי הווסת. מדוע את עדיין מניקה הנקות ליליות. עצם העובדה שעדיין לא קיבלת מחזור בשלב זה מעידה על חולשה של גופך. בשלב הזה תינוקך כבר אוכל מזונות רבים ומגוונים וחשוב מאוד שתישני שנת לילה טובה ומחזקת. כדאי לשקול טיפול טבעי - אני ממליצה על שילוב של דיקור + תזונה מדוייקת ומותאמת אישית + צמחים מחזקים אשמח לסייע לך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית