טחורים בהריון + כאבי גב

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/05/2015 | 19:47 | מאת: רונה

שלום מיכל אני בהריון שני. בת 32. נוטה לסבול מטחורים מדי פעם. לפני שבועיים התחילו טחורים במהלך ההריון. בנוסף סובלת מכאבי גב. אשמח לעזרה וייעוץ תודה

שלום לך רונה יקרה ניתן לטפל ולהקל על הטחורים ועל כאבי הגב. אשמח לסייע לך - לגבי כאבי הגב - שילוב של שיאצו + דיקור והטחורים - דיקור הינו כלי טיפולי מאוד יעיל במקרים של טחורים - לצד המלצות תזונה ספציפיות + תוספים - אם יש צורך כמובן בהתאמה למצבך (הריון). בשני המקרים חשוב מאוד לשלב גם התייחסות גופנפש - על מנת להבין מהי סיבת השורש - הבנת הסיבה והתמודדות עימה מסייעים מאוד לפתרון והקלה. מוזמנת לפנות אלי M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית