ציסטה עם פוליפ בשחלה - רפואה סינית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/05/2015 | 20:19 | מאת: שמחה

שלום, לאמי, בת 51, התגלתה ציסטה בשחלה הימנית שבתוכה יש פוליפ ואליו יש זרימת דם. היא עשתה בדיקות נוספות ונשללה האפשרות לסרטן חלילה. אמי חלתה בסרטן השד לפני כשנתיים ומקבלת מזה שנה וחצי תרופה בשם טמוקסיפן, שאחת מתופעות הלוואי שלה זה ציסטות כאלו בשחלות. הרופא שבדק אותה וראה את הציסטה אמר שבמידה והיא לא תעבור בשבועות הקרובים, היא תצטרך לעבור כריתת שחלות. אני כותבת כאן רק כדי לדעת באופן כללי, האם הרפואה הסינית יכולה לעזור במקרה של ציסטה כזו בשחלה? אולי ע"י דיקור? משום שבמידה והציסטה תעלם, הניתוח יחסך ממנה. תודה רבה!

שלום שמחה בהחלט אפשרי לנסות ולטפל בציסטה בצורה טבעית. במקרים כאלו אני משלבת דיקור + תרופות הומוטוקסיקולוגיות + טיפול אנרגטי: ביואורגונומי + אייפק. שווה לנסות להמנע מן הניתוח. יצא לי כבר לטפל בציסטות ולמנוע צורך בניתוחים. אשמח לסייע לכם רפואה שלמה לאמך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית