שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/04/2015 | 13:49 | מאת: עדן

שלום. יש לי שחלות פוליציסטיות שעוד לא הצלחתי לאזן, אני כבר חצי שנה בלי גלולות. גם רציתי לשאול על משהו טבעי שאני אוכל לקחת לאיזון. וגם רציתי לשאול אם יש קשר בין שחלות פוליציסטיות לחוסר איזון בבלוטת התריס ואם כן אז האם יש דרך טבעית לטפל בשניהם במקביל? תודה

שלום לך עדן אני מסייעת לאיזון שחלות פוליציסטיות באמצעות שילוב של תזונה מאוד מדוייקת + פורמולה הומוטוקסיקולוגית שאני רושמת למטופלות. בפירוש יכול להיות מצב של חוסר איזון הורמונלי של בלוטת התריס שמשפיע גם על השחלות. חוסר איזון של בלוטת התריס משפיע על תפקודים רבים בגוף. היא מהווה סוג של "בלוטת על". בטיפול שלי אפשר לשלב טיפול בשתיהן. רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052.8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית