דלקות חוזרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/01/2015 | 23:48 | מאת: גילי

שלום מיכל אני בת 24. מאז הצבא סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן. ניסיתי גם לקחת בהמלצת הרופא אנטיביוטיקה לתקופות ממושכות, ניסיתי גם ליטול אנטיביוטיקה אחרי קיום יחסי מין הבעיה היא שאני סובלת גם מקנדידה - גרד וצריבה בנרתיק, הפרשות מרובות. וכן אי נוחות בבטן ועייפות. מקווה שיש גם פתרון אחר. אשמח לתשובתך

שלום לך גילי אכן טיפול אנטיביוטי חוזר אינו פותר את הבעיה אלא רק מקבע את המצב. תופעת הקנדידה וההחלשות שנגרמת עקב נטילת אנטיביוטיקה חוזרת רק מחלישה את העמידות של מערכת החיסון של גופך. כדי לטפל ביעילותובאופן טבעי בדלקות חוזרות בדרכי שתן אני מאבחנת ביסודיות את הסיבות לדלקות החוזרות - דרך המשקפיים שלי כמטפלת ברפואס סינית ובשיטות טבעיות נוספות. משלבת בטיפול - דיקור לצד כלים טיפוליים נוספים שנותנים מענה פיזי ורגשי: אייפק, הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך, ביואורגונומי ועוד. אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית