שיח אברהם ופוליפ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/01/2015 | 00:07 | מאת: חני

שלום וברכה, כידוע הורמונים סינטטיים מסוכנים במקרה של פוליפ ברחם מאחר ויכולים לגרום לגדילה נוספת . שאלתי היא: האם שימוש בשיח אברהם שמיוחס לו עידוד הורמון פרוגסטרון עלול להיות מסוכן לשימוש במקרה של פוליפ ברחם?

שלום לך חני יקרה כאשר מטפלים ברפואת צמחים חשוב מאוד לדייק את הטיפול למצב. מכיוון שיש לך פוליפ ברחם - הטיפול המדויק הינו טיפול מניע ולא מחזק / או מזין. אמנם שיח אברהם הוא גם מניע רחם (לפי הפרמקופיאה הסינית והנטורופתית) אבל במקרה של פוליפ הייתי נזהרת... ברפואה סינית יש פחות נטיה לתת צמחים בודדים לטיפול - אלא פורמולות שבהן יש אפקט סינרגיסטי של הצמחים - על מנת להשיג אפקט טיפולי רצוי. מציעה לך לפנות למטפל שיוכל להתאים לך טיפול מתאים ומדויק כדי שתשיגי את התוצאות הרצויות לך. רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית